BARTIN / MERKEZ - Gürgenpınarı Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutladık.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. Yılını  okulumuzda çoşkuyla kutladık.

Mrt

Milli mücadelemizin simgesi; genciyle, yaşlısıyla hepimizin bağımsızlık şiiri. İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103 yılında şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve aziz şehitlerimizi saygı ile anıyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlandık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 85. yılında, bedeni artık yanımızda olmasa da tüm dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan ulu önderimizi okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin yaptığı programla bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz.

Eyl

11.09.2023 Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla okulumuzda gerçekleştirilen açılış törenine katılarak öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oldu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç’un yeni eğitim-öğretim yılı mesajının okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı açılış konuşmasını yaptı.
Daha sonra kürsüye gelen Vali Arslan, “En kıymetli varlıklarımız evlatlarımızın, ailelerinden sonra ikinci yuvası olan okullarına kavuştukları, güzel başlangıçların, yeni umutların ve heyecanların yaşanacağı 2023-2024 eğitim öğretim yılının geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz, onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, okul idarecilerimiz, değerli velilerimiz, ilimiz ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, tüm eğitim camiasına sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum.” dedi.
Öğrencilerin şiirlerini okumaları ve folklor gösterilerinin ardından ilk ders zilini çalan Vali Arslan, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek başarılar diledi.

May

Bugün Okulumuz da mezun olan Öğrencilerimizi misafir ettik. Sınıf Öğretmenimiz İbrahim CETİN' in mezun etmiş olduğu ve şuan Ülkemizin değişik illerinde önemli görevlerde bulunan öğrencilerimiz bahçemize anı olarak Gül fidanları diktiler. Okuma yazmaya geçtikleri ilk yazıları hediye olarak takdim edildi. Emeği geçen tüm Öğretmenlerimize teşekkür eder. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşku içinde kutladık.

May

Gürgenpınarı Ortaokul öğrencilerimizle başkentimiz Ankara 'ya eğitim ve tarih gezisi düzenledik.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu işbirliğinde, okulumuzdaki depremzede öğrencilerimize İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz eğitmenleri tarafından zeka oyunları etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz biririnden eğlenceli oyun ve etkinliklerle keyifli vakit geçirdi. Öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.